Προειδοποίηση
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Please wait while JT SlideShow is loading images...

Λοιπόν. Για μένα η εξειδικευμένη κινησιολογία ήταν σαν να μπαίνω σε ένα καινούργιο κόσμο δυνατοτήτων που δεν φανταζόμουνα ποτέ οτι υπάρχει. Έκανα μάθημα aikido και είχα κολλήσει για εκατοστή χιλιοστή φορά σε μια κίνηση την οποία ναι μεν έβλεπα να εκτελείται μπροστά στα μάτια μου αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να κάνω, το μυαλό μου απλά δεν επικοινωνούσε με τα πόδια και τα χέρια μου έτσι όπως θα ήθελα. 


Στο τέλος του μαθήματος απηυδησμένη και απογοητευμένη κοίταξα τον δάσκαλο μου. H ερώτηση που χτύπαγε σαν κουδούνι στο κεφάλι μου ήταν: γιατί, γιατί δεν μου βγαίνει.  Τρεις εβδομάδες μετά βρέθηκα να περπατώ για την πρώτη μου συνεδρία κινησιολογίας. Δεν ήξερα σχεδόν τίποτα για αυτό που θα έκανα, φανταζόμουν οτι είναι κάτι που θα με κάνει να κινούμαι πιο συγκεντρωμένα και αποτελεσματικά , οπότε όταν ρωτήθηκα  ποιός είναι ο στόχος που θέλω να βάλω (γιατί στην ε.κ. δουλέυει κανείς πάντα με στόχους ) προς μεγάλη μου έκπληξη άκουσα τον εαυτό μου να λέει κάτι για την δημιουργικότητα μου .Τελικά εκείνη την ημέρα έφυγα έχοντας δουλέψει τον εξής στόχο : αφήνω τον εαυτό μου να παίξει ελεύθερα ποδόσφαιρο με τις ιδέες μου.  Ενάμισι χρόνο μετά , έχοντας κάνει τέσσερις ή πέντε συνεδρίες συνολικα, και έχοντας συμμετάσχει σε ένα τετραήμερο σεμινάριο brain gym μπορώ να πω το εξής, η κινησιολογία με έμαθε να ξεκλειδώνω αυτές τις μικρές πορτούλες, τις ερμητικά κλειστές, που υπάρχουν συχνά πυκνά μέσα μου. Μέσα εκεί ξετρυπώνω μια Μαρία που μπορεί να με βοηθήσει να πετύχω αυτά που θέλω και ο δρόμος που οδηγεί εκεί δεν είναι απαραίτητα ο πιο δύσκολος.
Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε νέα του Κέντρου Κιναισθητικής Νοημοσύνης συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας και εγγραφείτε.
<  Απρίλιος 2017  >
 Δ  Τ  Τ  Π  Π  Σ  Κ 
       1  2
  3  4  5  6  7  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Εμμανουέλα Νικολαΐδου

Είχα την τύχη να γνωρίσω την Εξειδικευμένη Κινησιολογία μέσω της Μαρίας, πριν αρκετά χρόνια, σε...

Read more >

Στην αρχή αμφέβαλλα

Στην αρχή αμφέβαλλα για το αν όντως μπορεί η κίνηση να σου «πει» τόσα πράγματα...

Read more >

Δήμητρα

Αυτη η καινουρια αρχη παει τοσο απιστευτα τελεια! :D και δεν πιανει μονο στον μπαμπα...

Read more >

Μαρία Ιωάννου

Λοιπόν. Για μένα η εξειδικευμένη κινησιολογία ήταν σαν να μπαίνω σε ένα καινούργιο κόσμο δυνατοτήτων...

Read more >